Einde seizoen 2024

Het seizoen 2024 zit er op , de laatste 2 vluchtenzijn de duiven wel weer gekomen maar geen punten.

Marco is 5e onaangewezen en aangewezen Natour geworden in  de B-poule , Eskalowinda en Opa 6e onaangewezen en aangewezen .

de laatste vlucht had nog wel een mooie verrassing in petto namelijk dat nadat de klok aangesloten was en voor dat de duiven weer konden komen zat er een duif in het hok het was "Xavi" die op de eerste natourvlucht weg bleef , dus een mooie opsteker.

en als club sluiten we altijd af met een Bbq en dit jaar is ook de stervlucht weer in ere herstelt .

de bbq was weer top en de stervlucht ( waar wij niet op mee hadden) had een verrassende winnaar namelijk Johan Vreeling  een kleine liefhebber waar we de komende jaren nog veel van zullen horen.

en tijdens de jonge duivenvluchten hebben we een spelletje dat Puntje Muntje heet je mag hiervoor 3 duiven opgeven ( en als jezelf niet mee hebt een duif van een andere melker) en deze duiven vliegen 6 vluchten in deze aparte competitie als je duif niet in de uitslag staat kost je dat een muntje ( consumtiemunt) de winnaar is de duif die op de laatste vlucht het hoogste finisht ( je kan dus 5 keer muntjes betalen , en toch de competitie winnen) de winnaar van deze editie was Roy Kranendonk , de beste duif was voor ruud vd linden ( organisator van puntje muntje) de duif behoorde toe aan Marco en Damian de vries , de beste vrouw was Eskalowinda Hoomoedt met een duif ( de 900) van de Maargieshoeve.

dus toch nog prijs voor Eskalowinda.

de jonge duiven genieten volluit van hun bad in de nieuwe ren en ik moet zeggen dat hadden we wel wat eerder kunnen doen .

we gaan ons nu opmaken voor het winterprogramma en de kweek.